Flow inspiratiesessie

Ga flow proeven!

Hoe kan het bevorderen van flow in jouw organisatie helpen om burn-out en bore-out te voorkomen? Hoe kan flow eraan bijdragen dat medewerkers intrinsiek gemotiveerd aan het werk gaan, productief zijn en aan het eind van de werkdag bruisend van energie de deur uitlopen? Wat is flow eigenlijk? En ervaren de medewerkers in jouw organisatie flow?

Over deze en andere vragen gaan we graag interactief met jouw team(s) in gesprek tijdens een flow inspiratiesessie bij jou op locatie of een Floooowlocatie.

Wat levert de Flow inspiratiesessie op?

De inspiratiesessie geeft meer inzicht in het concept flow. Na de sessie weten de deelnemers wat zij de volgende werkdag al praktisch kunnen doen of aanpakken om voor zichzelf en met elkaar de juiste omstandigheden voor flow te creëren. Floooow geeft tijdens de sessie praktische tips. Het team krijgt een handige mindmap als reminder voor het (verder) uitwerken van een praktisch plan van aanpak.

Wat kun je verwachten in deze workshop?

  • Vraag en antwoord over wat flow is en wat het betekent voor de medewerkers;
  • De Floooow coach licht toe wat de 8 factoren zijn om de juiste omstandigheden voor meer flow in de dagelijkse werkpraktijk te bevorderen aan de hand van posters en voorbeelden;
  • De medewerkers gaan zelf (in groepjes) aan de slag met het bedenken van praktische ideeën om de omstandigheden voor meer flow binnen de organisatie/het team te verbeteren
  • De medewerkers presenteren hun ideeën voor de gehele groep en lichten toe hoe ze deze ideeën willen inzetten.

Duur van de workshop: de workshop kan voor een korte sessie van 45 minuten of een sessie van ca. 2 uur ingezet worden, afhankelijk van de eigen wensen.

Workshop boeken?

Wil je deze workshop volgen met of boeken voor je team? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Vraag ook naar de mogelijkheden voor eventuele vervolgstappen om te komen tot een concreet plan van aanpak en quick wins!