Workshop: minder werkdruk, meer flow: Vind meer rust in jouw dagelijkse werk

Ken je dat gevoel dat het werk nooit af lijkt te komen en dat je de grip op het werk lijkt te verliezen? Je voelt je gespannen en gestrest, piekert veel en je irriteert je vaker aan je omgeving. Signalen van familie en vrienden die zich zorgen maken doe je af met “het werk gaat voor, ik moet dit echt afkrijgen”. Als je ook je pauzes overslaat en je effectiviteit vermindert en na het werk nergens meer zin in hebt, heb je waarschijnlijk te maken met een te hoge werkdruk. Gelukkig is daar wat aan te doen, maar wat dan? Floooow geeft je hiertoe graag praktisch inzicht en tools tijdens de workshop “Minder werkdruk, meer flow’ op 8 mei!

Hoe fijn zou het zijn om voor je gevoel niet achter de feiten aan te lopen, maar om in control te zijn over jouw werkdag? En: je laat het werk dan ook op het werk, zodat thuis weer echt thuis is. Het lijkt misschien ver weg, maar het kan. Daarvoor moet je wel zelf aan de slag! Op 8 mei krijg je de gehele dag in verschillende workshoponderdelen praktisch inzicht, handvatten en tools, zodat je voortaan weet hoe je minder werkdruk en meer flow kunt ervaren.

Wat levert de workshop op?

 • Meer inzicht in het ontstaan en de gevolgen van werkdruk
 • Erachter komen hoe het anders kan met behulp van flow
 • Inzicht in wat jij belangrijk vindt
 • Tips hoe je agenda te gebruiken om grip te houden op jouw werkweek

Wat gaan we doen?

Allereerst gaan we met elkaar bekijken wat flow eigenlijk is, en hoe flow ervoor zorgt dat jij in control bent. Daarna gaan we aan de slag met jouw werkwaarden, wat vind je nou eigenlijk echt belangrijk? Dit kan je helpen om richting te geven aan het werk en ook om goede doelen te stellen: een helder doel geeft focus. In de workshop stellen we jouw doelen scherp en aan de hand daarvan bekijken we samen hoe je je agenda kunt gebruiken om jouw doelen te halen, waardoor je prettiger gaat werken. Ook gaan we aan de slag met belemmerende overtuigingen, zoals: ik móet dit zelf doen of ik mag niet falen, ik moet perfect zijn etc.

 • Datum: 8 mei 2019
 • Tijd: 09:00 tot 17:00 uur (inloop vanaf 8.45 uur)
 • Locatie: De Gasfabriek, Zutphenseweg 6, Deventer.
 • Prijs: De workshop kost € 195,- per deelnemer, excl. btw (€ 235,95 incl. btw)

Inclusief:

 • Koffie/thee gedurende de gehele worshopdag
 • Lunch (soep, broodjes, sap en melk)
 • Frisdrank in de middag
 • Een werkboekje/naslagwerk zijn in de workshopprijs inbegrepen

Tip: Vraag eens of je (eventuele) werkgever budget beschikbaar heeft voor deze workshop!

De workshop vindt doorgang bij minimaal 6 deelnemers. Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

Meld je aan

captcha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>