Flowtet

Het leukste werkgerelateerde (team)spel Flowtet is ook te koop! Op deze pagina kun jij jouw spel bestellen. Vul het onderstaande formulier in en je ontvangt zo spoedig mogelijk het spel.

Wat is Flowtet?

Flowtet is een heus kwartet spel over flow. Het spel kent 8 kwartetten. Elk kwartet legt een flowfactor nader uit. Door middel van de flowfactoren uit te vragen, voor te lezen en elkaar te bevragen ontstaan er inzichten. Speel dit spel in jouw team als onderdeel van een teamuitje, als start van het nieuwe jaar of als teambuildingsactiviteit.

In alle gevallen zorgt het voor plezier, maar ook voor een gesprek over een belangrijk onderdeel van jouw organisatie, namelijk flow. Flowtet zet aan tot denken en interactie op een leuke en laagdrempelige manier. Hierdoor maak je kennis met het concept flow. Tegelijkertijd ontdek je al spelend in hoeverre flow in jouw organisatie aanwezig is.

Flowplatform

Haal nog meer uit het spel via ons Flowtet Platform. Als je het spel eenmaal hebt, kun je aan de hand van verdere instructies gratis gebruik maken van ons Flowtet Platform. Het platform geeft je aan de hand van een wachtwoord exclusief toegang tot meer verdiepende informatie over flow en de 8 flowfactoren. Zo maak je nog meer kennis met flow en de voordelen die flow biedt voor de organisatie en haar medewerkers. Het platform is alleen toegankelijk voor mensen die in het bezit zijn van het spel

Bestellen

Bestel hier Flowtet! Flowtet kost € 16,50 exclusief € 6,50 verzendkosten en exclusief BTW. Wil je dat we het spel komen brengen? Geen enkel probleem. We komen graag op de koffie om toelichting te geven over hoe Flowtet werkt en hoe je het spel kunt inzetten in jouw organisatie. Als we het spel komen brengen vervallen de verzendkosten uiteraard.

Zodra je het spel bestelt, ontvang je per omgaande een bevestigingsmail met verdere informatie.

Flowtet - Flow - Floooow Workshop Werkgeluk