Spreker

Op zoek naar een spreker die alles kan vertellen over flow? Die van het bestrijden van burn-out haar missie heeft gemaakt? Van Nederland het meest innovatieve land ter wereld wil maken? En zelfs "best place to work"?

Rachel Gasper-Rothengatter

Rachel Gasper-Rothengatter is eigenaar van Floooow. Ze helpt mensen en organisaties flow ervaringen op het werk te bevorderen, zodat burn-out voorkomen wordt en er een hoge(re) productiviteit en meer innovatie ontstaat en het leervermogen wordt vergroot. Haar missie is om het ziekteverzuim naar beneden te brengen en te zorgen dat burn-out over 15 jaar niet meer bestaat. Bovendien wil ze van Nederland het meest innovatieve land te wereld maken en "best place to work".

Spreker - Flow, werkgeluk, werkplezier, burn-out

Wetenschappelijk onderzoek

Rachel's filosofie is dat organisaties kunnen innoveren door waarderen. De menselijke maat is daar volgens haar leidend in. Vanuit deze filosofie heeft Rachel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar het concept flow in de dagelijkse werkpraktijk. In haar onderzoek naar flow in de dagelijkse werkpraktijk heeft ze vooral gekeken naar hoe in organisaties de optimale omstandigheden voor flow gecreëerd kunnen worden om bij te dragen aan een innovatieve en productieve organisatie met een hoog welzijnsniveau voor medewerkers.

Flow bevorderen in organisaties

Uit dit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat er 8 beïnvloedbare factoren zijn om flow binnen organisaties te bevorderen. Met de verworven kennis en inzicht is haar bedrijf Floooow in staat om organisaties te ondersteunen in het stimuleren van innovatie en productiviteit en het welzijnsniveau van medewerkers te verhogen.

Meer informatie?

Wil je Rachel als spreker boeken voor jouw congres of evenement? Of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier of bel: 06-41054005. 






Naam (verplicht)

Mail (verplicht)

Jouw bericht

Vul de juiste code in
captcha

Flow Inspiratiesessie - Workshops werkgeluk, werkplezier, flow - Floooow