Dagvoorzitter

Rachel Gasper-Rothengatter is behalve ondernemer en spreker ook dagvoorzitter. Als dagvoorzitter praat Rachel Gasper-Rothengatter jouw congres, seminair of evenement op professionele én enthousiaste wijze aan elkaar. Goed voorbereid verschijnt Rachel op het podium, waar ze vervolgens haar gasten krachtig in de spotlights zet.

Rachel is kundig en bekwaam als het gaat om flow, werkplezier, betrokkenheid, werkgeluk en bevlogenheid. Op deze onderwerpen wil zij graag bijdragen aan een inspirerende dag. Ze zoekt graag de interactie met haar gasten en het publiek, durft een discussie aan te jagen en weet deze tijdig te temperen, improviseert waar nodig en beschikt over een sterk inlevingsvermogen.

Over Rachel

Rachel Gasper-Rothengatter heeft wetenschappelijk onderzoek gedaan naar wat de beïnvloedbare factoren zijn om flow binnen organisaties te kunnen bevorderen. Op basis van de beïnvloedbare factoren heeft ze met haar organisatie Floooow vervolgens een flowmodel ontworpen. Het flowmodel vormt de basis voor de flowscan. De flowscan is een meetinstrument waarmee geïnventariseerd kan worden in hoeverre de beïnvloedbare factoren voor flow in de organisatie en/of bij medewerkers aanwezig zijn.

Met de verworven kennis en inzicht is haar organisatie Floooow in staat om organisaties te ondersteunen in het bevorderen van innovatie, productiviteit en het welzijnsniveau van medewerkers te verhogen.