Over Floooow

Welkom bij Floooow!

Het bedrijfsleven en de overheid staan voor een aantal uitdagingen:

> Burn-out is beroepsziekte nummer één: 1 op de 7 medewerker heeft te maken met burn-outklachten;
> Toenemende globalisering: om te kunnen (blijven) concurreren op wereldniveau is het van belang dat we optimaal productief en innovatief zijn;
> Ontgroening en vergrijzing: we moeten meer doen met minder mensen.

Onze visie en missie

Stress (burn-out) heeft een grote invloed op werkend Nederland, terwijl dit niet het geval hoeft te zijn als organisaties meer ruimte creëren voor flow. Onze visie is dat we door de juiste omstandigheden te creëren voor flow Nederland het meest innovatieve land en ‘best place to work’ van de wereld kunnen maken!

Floooow heeft de missie ervoor te zorgen dat burn-out over ca. 15 jaar niet of nauwelijks nog voorkomt. Floooow helpt organisaties bij bovengenoemde uitdagingen in de markt.

Hoe? Door flow binnen organisaties en bij medewerkers te bevorderen.

Flow onderzoek

Op basis van wetenschappelijk onderzoek heeft Rachel Gasper-Rothengatter, oprichter van Floooow, onderzocht wat de beïnvloedbare factoren zijn om flow binnen organisaties te kunnen bevorderen. Op basis van de beïnvloedbare factoren heeft Floooow vervolgens een flowmodel ontworpen. Het flowmodel vormt de basis voor de flowscan. De flowscan is een meetinstrument waarmee geïnventariseerd kan worden in hoeverre de beïnvloedbare factoren voor flow in de organisatie en/of bij medewerkers aanwezig zijn.

Met de verworven kennis en inzicht is Floooow in staat om organisaties te ondersteunen in het bevorderen van innovatie, productiviteit en het welzijnsniveau van medewerkers te verhogen.

Onze kernwaarden

Om trouw te blijven aan onze visie en missie zijn de volgende kernwaarden belangrijk voor Floooow:

> Motiveren om talenten te ontdekken: elk mens is uniek en heeft een talent dat gezien mag worden. Floooow motiveert mensen om hun talent te ontdekken en te laten zien.
> Creëren van bewustzijn: Floooow maakt, door te reflecteren op houding en gedrag, mensen en organisaties bewuster van hun eigen handelen, van hun toegevoegde waarde en impact op anderen, de maatschappij en de wereld in z’n geheel.
> Zorgen voor elkaar: Floooow laat zien dat er win/win/win situaties gecreëerd worden wanneer we zorgen voor elkaar. Wanneer een organisatie goed is voor haar medewerkers, zijn medewerkers goed voor de organisatie en ontstaat er een positieve flow die ook buiten de organisatie impact heeft.

Meer flow met Floooow

Floooow zorgt dat (door flow) het welzijn (geluk) en intrinsieke motivatie van medewerkers wordt vergroot, waardoor het leervermogen en klantgerichtheid wordt bevorderd, een hogere mate van creativiteit en productiviteit ontstaat, het ziekteverzuim en ongewenst personeelsverloop vermindert, met meer winst voor de organisatie als resultaat.

Meer weten?

Wil je meer weten over flow? Of wil je weten hoe wij kunnen helpen om flow te bevorderen in jouw organisatie en bij jouw medewerkers? Wil je een keer kennismaken bij jou in de organisatie of op een Floooowlocatie. Bel met Rachel op telefoonnummer: 06-41054005 of laat hieronder een bericht achter. We nemen z.s.m. contact met je op.


Naam (verplicht)

Mail (verplicht)

Jouw bericht

Vul de juiste code in
captcha

Over Flow - Floooow